În mai mult de un deceniu, am dezvoltat sisteme complete de energie sustenabilă pentru reședințele a peste 1 000 de familii. Împreună, contribuim an de an la dezvoltarea comunităților sustenabile, prin proiectarea și implementarea celor mai performante sisteme de energie verde.

Sprijinim și asistăm clienții pe parcursul întregului proces de instalare a sistemelor fotovoltaice – de la consultanță în alegerea sistemului potrivit și până la proiectare, autorizare, furnizare și montaj.

Proiectele pe care le implementăm au garanția funcționării la nivel de înaltă eficiență energetică pe o perioadă de peste 10 ani. Oferim soluții integrate cu acumulatori din litiu care asigura stabilitatea rețelei, cât și independența în caz de deconectare a rețelei.

Într-o societate în care fiecare dintre noi devine mai preocupat de folosirea eficientă a resurselor din natură, iar un sistem fotovoltaic reprezintă cea mai bună formă de a produce și folosi energie electrică în fiecare casă.

Sistemele fotovoltaice reprezintă o alternativă excelentă de a scăpa de costurile mari cauzate de instabilitatea industriei energetice. Doar în ultimii doi ani, interesul clienților noștri pentru instalarea de sisteme fotovoltaice în propriile gospodării a crescut cu 48%.

Un sistem fotovoltaic performant îți asigură un control mai bun asupra consumului din gospodăria ta, totodată fiind cea mai independentă sursă energetică întâlnită în gospodăriile din întreaga lume.

Configurează-ți un sistem de energie sustenabilă cu ajutorul calculatorului nostru. Îți punem la dispoziție o echipă dedicată de specialiști care va fi implicată în totalitate pentru a găsi cea mai bună soluție pentru casa ta.

Alătură-te comunității de câteva zeci de mii de prosumatori din România și bucură-te de independența energetică. Investiția într-un sistem fotovoltaic se recuperează în 5-7 ani, iar garanția sistemelor pe care le implementăm îți vor asigura o sursă energetică de încredere pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Am implementat peste 1 000 de sisteme în aplicații rezidențiale, dintre care 80% au făcut parte din programe cu fonduri nerambursabile. Începe să plătești mai puțin pentru energie și crește valoarea casei tale începând de acum!

Scapă de costurile mari cu facturile la energie și alege să investești într-un sistem fotovoltaic pentru casa ta și să devii un consumator de energie independent.

Scapă de grija consumului de energie! Panourile fotovoltaice vor crește eficiența energetică a casei tale și chiar îți oferă posibilitatea să livrezi surplusul energiei în rețea, câștigând bani. Fii sigur că alegi un sistem fotovoltaic după nevoile și configurația casei! Configurează-ți propriul sistem și descoperă beneficiile surselor alternative de energie!