Despre Noi

Trasăm liniile energetice pentru un viitor verde în România

Lucrăm de peste 10 ani în industria energiei și suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții complete de sisteme fotovoltaice din România. Începând cu anul 2022, compania a trecut printr-o schimbare majoră.

Brandul Tehnomir s-a transformat în ENSYS și ne propunem să furnizăm soluții și echipamente pentru mii de români în fiecare an.

Cu susținerea ROCA Investments, acționar în compania noastră începând cu acest an, ne propunem să devenim jucători emblematici în industria de energie verde din România și din străinătate. Suntem pregătiți să fim alături de consumatorii casnici și industriali să facă tranzitul către energia sustenabilă și să ne aliniem cu obiectivele “Pactului Verde European”, care vizează dezvoltarea unui ecosistem durabil și fără exploatarea resurselor.

Povestea noastră a început la Oradea și continuă de câțiva ani să se răspândească în toată țara. De-a lungul timpului, am contribuit la dezvoltarea celor mai mari proiecte de energie verde din România, concentrându-ne atenția în special pe zona industrială. Mai târziu, o dată cu alocarea masivă de fonduri nerambursabile prin programe guvernamentale, am reușit să implementăm cu succes peste 1000  de sisteme fotovoltaice în 18 orașe din România.