icon

Consultanță și soluții personalizate

Avem echipe dedicate care asigură controlul absolut al proiectelor. Din peste 3500 de sisteme fotovoltaice pentru energie verde implementate până acum, sigur vom găsi soluția cea mai bună și pentru casa sau afacerea ta!

De la prima la ultima fază a proiectului, suntem aproape de tine și facem tot posibilul să parcurgem etapele de proiectare, documentare și implementare într-un timp scurt și fără eforturi mari.

icon

Implementare proiecte cu finanțare

Peste 80% din proiectele pe care le-am implementat au fost cu fonduri nerambursabile. Avem o experiență vastă și ne situăm la vârful piramidei când vine vorba de implementarea proiectelor cu diverse surse de finanțare.

Avem capacitatea de a gestiona un volum mare de proiecte, așadar nu-ți face griji că trebuie să stai în așteptare prea mult! Trebuie doar să ne dai de veste și putem începem demersurile de finanțare împreună!

icon

Garanția contractelor și supervizare

Datorită miilor de dosare și documente pentru proiectele cu energie verde ce ne-au trecut pragul am ajuns să facem performanță din a le gestiona. Avem grijă ca totul să se întâmple legal și ne asigurăm că nu rămânem prinși în procesul birocratic.

Nu-ți face griji de gestionarea documentelor deoarece ne vom îngriji de ele împreună. Te ghidăm pas cu pas și suntem disponibili oricând este nevoie de noi.

icon

Execuție si manoperă la standarde ridicate

Suntem pregătiți să implementăm soluții performante și actuale! Lucrăm doar cu materiale de calitate și garantăm pentru munca noastră pe termen îndelungat.

Proiectele noastre sunt concepute pentru a garanta eficiența energetică pentru o perioadă de peste 10 ani! Avem grijă ca investiția făcută în sistemele fotovoltaice de energie verde să merite din plin și să fie recuperată în timp util.

1
Consultanță
Analizăm nevoile de consum și soluțiile tehnice disponibile pentru selectarea soluției optime.
2
Proiectare
Dimensionăm sistemul pe baza nevoilor de consum, a spațiului disponibil și bugetului alocat.
3
Design & simulări
Software dedicat sistemelor fotovoltaice.
4
Autorizații
Ne ocupăm de obținerea tuturor avizelor necesare de la diverse instituții.
5
Montaj
Asigurăm livrarea și montajul echipamentelor, cu propriile echipe și utilaje.
6
Mentenanță
Monitorizăm gratuit sistemul, diagnosticăm și intervenim când este necesar.
7
Finanțare
Identificăm împreună soluții de finanțare ale proiectului.
8
Casa Verde
Platformă dedicata pentru programul „Casa Verde”

Întrebări frecvente

Există o plată inițială pentru a-mi furniza produsele? +

Da, există o plată care trebuie suportată de către client, care depinde de complexitatea proiectului de implementat.

Există o linie de credit pe care băncile o vor oferi unui client rezidențial? +

Costurile pentru implementarea unui proiect cu sisteme de energie sustenabilă pot fi suportate prin accesarea unei linii de credit pentru nevoi personale.

Pot beneficia de o reducere pentru implementarea unui proiect? +

Îți recomandăm să urmărești activitatea companiei în mediul online deoarece la intervale de timp oferim coduri de reducere atractive! În general, astfel de coduri sunt transmise prin email.

Care este durata minimă și maximă de implementare a proiectului? +

Durata de implementare a proiectului poate varia în funcție de numărul de panouri instalate sau de starea vremii. Lucrăm doar cu profesioniști, astfel că nu facem deranj și nu executăm lucrări cu scopul de a lungi durata de implementare.

 ensys partner ensys partner ensys partner ensys partner ensys partner ensys partner ensys partner ensys partner