Oferim soluții alternative de energie electrică companiilor care doresc un control mai bun asupra costurilor din activitatea zilnică. Suntem experți în panouri solare indsutriale și punem la dispoziția afacerilor un serviciu complet de consultanță, proiectare, furnizare, montaj și întreținere la cheie.

Am contribuit la dezvoltarea a peste 200 de companii prin sisteme de peste 10 MW, instalate în aplicații industriale. Am ajutat 27 de beneficiari să implementeze sisteme fotovoltaice în secțiile de producție, precum și 68 de afaceri locale din domeniul Horeca.

Implementăm soluții de energie verde la cheie și suntem dedicați pe toată durata proiectului. Ajutăm companiile să reducă costurile cu energia și facilităm accesul la sisteme performante, atât prin surse de finanțare independente, cât și prin programe cu fonduri nerambursabile.

Eficientizează costurile cu energia și crește profitabilitatea afacerii cu ajutorul sistemelor cu panouri solare de înaltă calitate!

Scapă de grija consumului de energie! Panourile fotovoltaice vor crește eficiența energetică a afacerii tale, iar investiția se poate recupera în 5-7 ani. Fii sigur că alegi un sistem fotovoltaic după nevoile și configurația afacerii tale! Configurează-ți propriul sistem și descoperă beneficiile surselor alternative de energie!