Rezultatele Concursului Ensys 2023 Share&Tag

Anunțăm cu mare bucurie că Ștefan Stănuleț-Grozavu este câștigătorul marelui nostru concurs!

După aproape o lună de participare activă și entuziasm la cel mai mare concurs organizat de ENSYS, suntem încântați să anunțăm că am ales câștigătorul. Dorim să mulțumim celor 3897 de participanți care au făcut din acest concurs un adevărat succes.

Extragerea a avut loc luni, 26 iunie 2023, la ora 16:17:05, utilizând platforma Random.org pentru a asigura corectitudinea și transparenta procesului.
Ne bucurăm să anunțăm că Ștefan Stănuleț-Grozavu a fost selectat ca marele câștigător al premiului nostru – un sistem fotovoltaic la cheie de 3kWp, cu dosarul de prosumator inclus.

Felicitări, Ștefan Stănuleț-Grozavu! Ne simțim onorați să premiem angajamentul tău față de un viitor mai durabil și mai verde. Echipa ENSYS va lua legătura cu tine în privat pentru a stabili detaliile legate de livrarea premiului.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru sprijinul continuu acordat ENSYS. Împreună, facem pași importanți către un viitor mai sustenabil și mai verde. Rămâneți pe fază pentru viitoarele noastre concursuri și noutăți!

Împreună pentru un viitor mai verde,
Echipa ENSYS