O seară de recunoaștere și succes la Gala Energynomics 2023

Suntem încântați să împărtășim cu voi momentul de mândrie pe care l-am trăit recent la Gala Energynomics 2023, unde am avut incredibila surpriză de a ne regăsi nominalizați pentru categoriile “Managerul Anului”, “Reușite Extraordinare” și “Finanțarea Anului”, într-o gală de decernare a premiilor pentru întreg segmentul energetic din România.

Gala a adus împreună lideri de frunte din diverse sfere energetice, oferind o platformă ideală pentru a sărbători realizările notabile din domeniu și pentru a ne motiva reciproc.

Co-CEO Sebastian Crișan: O inspirație în lumea managerială

Nominalizarea lui Sebastian Crișan la categoria “Managerul Anului” reprezintă o recunoaștere a eforturilor sale constante, precum și asupra viziunii și leadership-ului său exemplar. De-a lungul întregului an, a evidențiat importanța colaborării și a dedicării constante, factori care au condus la succesul colectiv. Este cu adevărat un exemplu de determinare și devotament față de excelență.

Navigând spre Finanțarea Anului

Anul acesta, compania noastră, a reușit să atragă atenția juriului prin obținerea unei finanțări în valoare de 85 de milioane de euro, înfăptuită prin colaborarea strânsă cu BCR. Nominalizarea în categoria “Finanțarea Anului” reflectă angajamentul nostru ferm pentru obținerea de rezultate de calibru în domeniul energetiei sustenabile.

Reușite Extraordinare

Suntem foarte mândri și de întreaga noastră echipă pe care o felicităm pe această cale pentru seriozitatea și munca susținută, aspecte care s-au concretizat în implementarea cu succes a aproape 4500 de sisiteme fotovoltaice rezidențiale instalate. Nominalizarea primită la această categorie nu poate decât să ne bucure și să ne motiveze ca în viitor să continuăm pe această curent ascendent, aflat sub semnul depășirii tuturor așteptărilor.

Recunoștință către organizatori și colegi de breaslă

Dorim să exprimăm sincere mulțumiri organizatorilor Galei Energynomics pentru nominalizări. Este o onoare să fim parte a unei astfel de comunități dinamice și competitive.

În plus, felicităm colegii noștri de breaslă care au fost, de asemenea, recunoscuți pentru realizările lor remarcabile. Succesele voastre ne inspiră și ne motivează să continuăm să țintim tot mai sus în industria energiei regenerabile.

Ensys pe drumul cel bun

Nominalizările din cadrul galei reprezintă o validare a eforturilor noastre continue și a angajamentului nostru pentru excelență în energia verde. Suntem mândri să facem parte dintr-o echipă atât de dedicată și să contribuim la modelarea viitorului într-un mod semnificativ. Cu recunoștință și determinare, ne îndreptăm către noi provocări și realizări în anii care vin.