Instrucțiuni pentru conectarea invertorului Huawei la rețeaua de internet Wi-Fi

sfaturi

Conectarea la rețeaua de internet Wi-Fi a invertorului prin intermediul aplicației FusionSolar este esențială pentru a monitoriza și gestiona eficient producția panourilor fotovoltaice. În acest ghid detaliat, vă vom îndruma pas cu pas prin procesul simplu și eficient de conectare și reconectare la WiFi folosind aplicația FusionSolar.

Pasul 1: Conectare la contul FusionSolar
Pentru a începe, asigurați-vă că sunteți autentificat în contul dumneavoastră din aplicația FusionSolar.

Pasul 2: Accesați opțiunea “Commission Device” din secțiunea “Services”
Navigați la secțiunea “Services” și selectați “Commission Device”. Aici, veți găsi butonul “Scan” pentru a scana codul QR de pe eticheta invertorului montat.

În cazul în care întâmpinați dificultăți în identificarea codului QR, acesta se regăsește chiar pe eticheta invertorului.

Pasul 3: Scanați și introduceți parola
Scanarea se realizează prin îndreptarea camerei către codul QR de pe invertor și încadrarea codului QR în zona afisată pe ecranul telefonului, astfel încât să poată fi analizat. După scanare, vi se va solicita să introduceți parola. Parola este formată din 7 cifre de 0 și litera mică “a”, iar va trebui introdusă mereu exact sub această formă “0000000a”.

Pasul 4: Ecranul principal al invertorului
Odată ce ați introdus parola corespunzătoare, veți fi direcționat către ecranul principal al invertorului montat. Aici, selectați cele trei puncte orizontale din colțul dreapta sus al ecranului și apoi opțiunea “Setări” din meniul afișat.

Pasul 5: Accesați setările routerului și selectați rețeaua Wi-Fi
În meniul “Setări”, selectați opțiunea 4, și anume “Router Connection Settings”. Aici veți găsi lista rețelelor Wi-Fi disponibile. Selectați numele routerului dumneavoastră și introduceți parola Wi-Fi.

Pasul 6: Așteptați conectarea invertorului la router
După ce ați selectat rețeaua Wi-Fi și ați introdus parola, așteptați câteva momente pentru ca invertorul să se conecteze la routerul dumneavoastră.

După finalizarea conectării la rețeaua de internet aplicația poate fi închisă. Monitorizarea sistemului dumneavoastră fotovoltaic va începe odată cu următoarea accesare a aplicației FusionSolar.

Conectarea invertorului la rețeaua de internet Wi-Fi folosind aplicația FusionSolar este un proces simplu și esențial pentru a vă asigura că puteți monitoriza și gestiona eficient producția panourilor fotovoltaice și este necesar să fie realizat la modificarea rețelei Wi-Fi de acasă.

Urmați acești pași și bucurați-vă de controlul complet al sistemului dumneavoastră fotovoltaic. Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați!