Ensys pregătit de începerea programului Casa Verde 2023. S-a publicat lista instalatorilor avizați

Suntem entuziasmați să anunțăm 📣 că Ensys se numără și în acest an pe lista instalatorilor avizați de către AFM pentru sesiunea 2023. Lista completă eliberată azi, 6 Septembrie 2023, de către Administraţia Fondului pentru Mediu poate fi consultată îndeaproape aici 🔗.

Ne-am bucurat să vă vedem interesul față de noi 🤝 încă de la sesiunea de înscrieri a dosarelor pentru Casa Verde din primăvară, unde locurile au fost epuizate⌛ în primele minute de la deschiderea platformei. Suntem măguliți și așteptăm cu nerăbdare să începem munca la sistemele destinate căminelor dumneavoastră 🏠.

Care sunt pașii următori pentru a putea începe? 🚀

În termen de maximum 90 de zile:

  • ne selectați ca instalator 🛠️ prin intermediul aplicației AFM 🔗
  • în termen de 30 de zile vom analiza documentele pe care le-ați încărcat deja în faza depunerii dosarelor
  • în cazul în care sunteți eligibili ✅, vom aproba proiectul.

În termen de maximum 12 luni ⏳ de la aprobarea proiectului, sitemul tău va fi implementat, instalația realizată și certificatul de racordare obținut.

Pentru a veni în ajutorul dumneavostră Ensys a realizat un videoclip care ilustrează pas cu pas procesul de selcție al instalatorului Casa Verde. Acest tutorial poate fi vizualizat pe canalul YouTube Ensys 🔗 accesând acest LINK 🔗. Tot pe canalul nostru de Youtube puteți găsi videoclipuri de la proiectele Ensys de până acum, cât și detalii despre abilitățile noastre, astfel încăt decizia selecției instalatorului pentru proiectul dumneavoastră să fie una informată.

Dacă există neclarități în proces puteți oricând să ne trimiteți un mesaj pentru lămuriri sau puteți consulta articolul cu instrucțiuni emis de Administraţia Fondului pentru Mediu aici 🔗.

De ce suntem cei mai potriviți pentru tine? 🏆

Cu o echipă care se dezvoltă tot mai mult pe zi ce trece, avem o capacitate de 1.000 de sisteme rezidențiale pe luna 🌞.  Mulțumită numărului mare de clienții care ne-au ales încă de la prima sesiune de Casa Verde, în momentul de față, ne ocupăm cu finalizarea proiectelor în lucru din sesiunea 2022, proiecte care însumează peste 5.000 de sisteme. În total, ne mândrim cu peste 6.000 de sisteme Rezidențiale instalate.

Într-o ofertă exclusivă și unică pe piața fotovoltaică, Ensys vă permite să împărțiți contribuția proprie în rate flexibile pe o perioadă de până la 5 ani!

Specialiștii din echipa Ensys vă vor sta la dispoziție la orice pas și vor face tot posibilul ca procesul să decurgă cât mai lin și eficient, astfel încât să vă bucurați de sistemul dumneavoastră cât mai curând posibil.

Ce vă punem la dispoziție? 🎁

Vă împărtășim bucuria în urma aflării acestor vești mult așteptate și vă suntem recunoscători pentru încrederea oferită către Ensys 🙏. De aceea, v-am pregătit o ofertă Casa Verde 2023 extrem de atractivă, dar și o surpriză în exclusivitate 🎉. Astfel, vă îndemnăm să fiți cu ochii pe paginile Ensys, dar și pe site-ul web 🌐, pentru a fi primii care au acces la oferta noastră.