Ensys oferă consultanță gratuită și profesională pentru Programul Casa Verde 2023!

Fiind unul dintre liderii naționali în domeniul energiei regenerabile, consultanții noștri au fost alături de clienții Ensys de la începutul programului Casa Verde Fotovoltaice. Venim în sprijinul dumneavoastră, oferind consultanță tuturor celor care își încarcă documentele necesare în platforma noastră dedicată Casa Verde, și să ne asigurăm că dosarele dumneavoastră sunt complete și conforme cu cerințele Autorității Fondului pentru Mediu (AFM).

📅 Recent, AFM a publicat calendarul de înscriere pentru solicitanți, pe care îl puteți consulta accesând acest link.

Pentru a vă asigura că dosarul dumneavoastră este în conformitate cu cerințele Autorității Fondului pentru Mediu (AFM), vă recomandăm să verificați valabilitatea documentelor în funcție de regiunea în care vă aflați și să vă asigurați că acestea sunt valabile cel puțin o zi peste ultima zi de înscriere aferentă. De exemplu, dacă în București ultima zi de înscriere este pe 23 mai, documentele dumneavoastră ar trebui să fie valabile cel puțin până pe 24 mai. Totodată vă rugăm să luați în considerare noua condiție de eligibilitate, respectiv faptul că în noua sesiune locația de implementare a proiectului trebuie să coincidă cu domiciliul din cartea de identitate.

Ensys pune la dispoziția tuturor clienților platforma online dezvoltată pentru programul Casa Verde, unde aveți acces la informații relevante pentru înscrierea proiectului pe site-ul AFM. Prin utilizarea platformei, aveți acces instant la informația utilă, eliminând astfel timpii morți pentru căutarea informației.

Dacă veți încărca documentele din timp în platforma Ensys, înainte de lansarea sesiunii de înscriere pentru regiunea dumneavoastră, experții noștri vor verifica și valida documentele depuse, asigurându-vă astfel ca dosarul este complet și eligibil.

Pentru această sesiune, Ensys își propune să fie alături de un număr mult mai mare de beneficiari decât în anii trecuți, în condițiile în care doar în sesiunea 2021 am validat și am înscris toți clienții care aveau dosare complete, aceștia fiind peste 4400, având ca scop principal să vă ajutam să obțineți finanțarea necesară pentru sistemele fotovoltaice. Serviciul este oferit pe principiul “primul venit, primul servit”. Vă rugăm să nu așteptați până în ultimele zile, deoarece și capacitatea noastră de procesare a documentelor este limitată.

Platforma dedicată Ensys – Casa Verde este gândită pentru a vă oferi acces facil la informații și suport în pregătirea și depunerea dosarelor. Prin înscrierea pe platforma Ensys pentru Casa Verde, veți avea parte de interacțiunea directă cu specialiștii noștri, care vă vor ghida și vă vor sprijini în cadrul procesului de înscriere și implementare a sistemelor fotovoltaice.

Vom reveni cu mai multe informații privind procesul de înscriere pe site-ul AFM în următoarea perioadă.

Acesta este momentul să vă alăturați zecilor de mii de români care deja beneficiază de energia regenerabilă prin intermediul Programului Casa Verde! Haideți să contribuim împreună la un viitor mai verde și mai sustenabil!

Accesați acum platforma dedicată Casa Verde și începeți călătoria spre un viitor plin de energie curată și economii semnificative!

Vă dorim mult succes și o experiență plăcută în pregătirea pentru Programul Casa Verde 2023!