Colaborarea Ensys cu Muzeul Fotbalului din București

În toamna aceasta, Ensys, s-a alăturat Muzeului Fotbalului din București în inițiativa lor de a-și îmbunătăți performanța energetică într-un mod sustenabil. Astfel, Ensys a furnizat către Muzeul Fotbalului un sistem fotovoltaic performant, având ca scop reducerea costurilor energetice și crearea unui mediu mai ecologic.

Problema energiei

Dependența de energie electrică nu este doar o provocare pentru consumatorii casnici, ci și pentru sectoarele rezidențial, public și industrial. Cu toții resimțim impactul fluctuațiilor prețurilor la energie din ultimii ani și perturbările asociate acestora. Controlul asupra facturilor și consumului devine tot mai limitat, complicând activitățile zilnice, precum cea de a oferi o experiență plăcută vizitatorilor Muzeului, fără a se preocupa excesiv de consumul energetic.

Soluția fotovoltaică Ensys

Pentru Muzeul Fotbalului din București un sistem fotovoltaic, independent de rețeaua de energie, a fost soluția. Astfel, am fost mai mult decât bucuroși să întâmpinam nevoile energetice ale prietenilor noștri de la Muzeul Fotbalului cu un sistem complet, alcătuit din 62 de panouri Canadian 405 W, cu o putere totală de 25.11kWp și un invertor Huawei Sun2000-3KTL-M3. În doar câteva zile, panourile au fost montate, iar din Septembrie se bucură deja de un sistem complet funcțional, adaptat necesarului energetic al locației.

Perspectiva viitorului verde

Acum, nu doar terenul este verde când vorbim de Muzeul Fotbalului, ci și energia. Ne bucurăm că am reușit prin sponsorizarea unui sistem de panouri fotovoltaice să eliminăm grija costurilor electrice pentru partenerii noștri și să susținem atât performanța sportului, cât și promovarea unui mediu mai sustenabil din punct de vedere financiar și ecologic. Prin inițiativa noastră comună, Muzeul Fotbalului nu simbolizează doar o locație de imersiune în istoria sportului rege european, ci și un aliat important pentru schimbarea din teren spre energia regenerabilă.