Anunț angajare Ensys: Director Operațional National 

Ensys Renewable Solutions, unul dintre liderii în sectorul energiei regenerabile în România, căutăm să integrăm în echipa noastră extinsă un Director Operațional la nivel național, inovator și dedicat, pentru a supraveghea și coordona operațiunile noastre în expansiune, acoperind atât sectorul energetic, cât și proiectele de construcții industriale, civile și de infrastructură. 

Candidatul Ideal: 

 • Studii Superioare : Absolvent de electrotehnică, energetică, inginerie, construcții sau economice dar cu experiență solida in domeniul tehnic. 
 • Experiență Managerială de minim 3 ani: Experiență dovedită în gestionarea echipelor de peste 30-50 de persoane pe diverse șantiere. 
 • Cunoștințe Specifice: Cunoștințe în domeniul energetic și/sau în domeniul construcțiilor, inclusiv familiarizarea cu tehnologiile și metodologiile specifice. 
 • Abilități: Gândire strategică, luare de decizii rapide, adaptabilitate, soluționare de probleme, operare PC (MS Office, sisteme ERP), permis de conducere categoria B și disponibilitate la deplasări. 
 • Limbi Străine: Engleză la nivel avansat. 

Responsabilități Principale: 

 • Organizarea, coordonarea și supervizarea echipelor operaționale. 
 • Gestionarea resurselor (materiale, financiare, umane) și asigurarea respectării bugetului. 
 • Supravegherea progresului lucrărilor și asigurarea conformității cu standardele de siguranță și tehnologice. 
 • Planificarea și monitorizarea implementării proiectelor în curs. 
 • Organizarea întâlnirilor cu managementul și participarea la ședințele de management strategic. 
 • Identificarea riscurilor și optimizarea proceselor operaționale. 
 • Participarea la ședințele lunare de prezentare a raportului operațional în fața consiliului de administrație și ocazional a acționarilor. 

Beneficii: Oferim un pachet de remunerare competitiv, incluzând un salariu motivant și bonusuri bazate pe performanță, reflectând contribuția și dedicarea dumneavoastră față de succesul companiei. 

Locație Flexibilă: Poziția permite flexibilitatea locației, cu posibilitatea de a desfășura activitatea atât la biroul nostru din Oradea, cât și la cel din București. 

Dacă sunteți un profesionist pasionat, cu viziune strategică și abilități excepționale de leadership, așteptăm cu interes să vă alăturați echipei noastre în calitate de Director Operațional la Ensys Renewable Solutions S.A. 

Despre Companie: Ensys Renewable Solutions se distinge prin expertiza sa avansată în domeniul fotovoltaic, demonstrând o capacitate excepțională de a oferi soluții integrate, de la consultanță și proiectare, până la implementare și mentenanță, contribuind astfel activ la tranziția energetică sustenabilă. Angajamentul nostru față de inovație, calitate și excelență, susținut de o echipă de peste 300 de profesioniști și performanțe financiare solide, cu venituri de peste 142M Lei în ultimul an. 

Pentru a aplica, trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa noastră de email hr@ensys.eu. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!